Electrocasnice

Electrocasnice

Sunt 37 produse.

Se afiseaza 1-12 din 37 produs(e)

Filtre active

RASNITA CAFEA ESPERANZA

Pentru a te bucura de o cafea proaspat macinata, tot ceea ce trebuie sa faci este sa achitionezi o rasnita de cafea Esperanza care sa iti ofere toate aceste beneficii.

Pret 66,00 RON

CEAINIC ELECTRIC 1.8L...

Ceaiul este un tip de bautura de care se bucura fiecare persoana in parte, indiferent de varsta. Gustos, aromat si sanatos, este ideal in orice anotimp si in orice perioada a zilei.

Pret 38,00 RON

LADA FRIGORIFICA 24L TEESA

Lada frigorifica de 24L Teesa este perfecta pentru persoanele care vor ca bucataria lor sa aiba parte de cele mai bune dispovitive atunci cand vine vorba despre pastrarea unor alimente proaspete.

Pret 226,00 RON

ASPIRATOR 700W TEESA VACUUM...

ASPIRATOR TEESA VACUUM GREEN 700W-TSA5015

Aspiratorul Teesa Vacuum Green este un aspirator fara sac, motor cu putere de 700 Watt care te ajuta sa iti pastrezi casa mereu curata. Are clasa A de eficienta pentru aspirarea podelelor dure, ceea ce garanteaza ca dispozitivul va aspira cu usurinta praful chiar din spatiul dintre dalele de gresie sau de pe suprafetele de lemn.

Pret 340,00 RON

APARAT DE RAS ROTATIV RAZOR...

APARAT DE RAS ROTATIV RAZOR ESPERNZA

Producator: Esperanza
Sistem de barbierit: Sistem rotativ
Sursa alimentare: 230V
Timp de lucru: 30 min.
Timp de incarcare: 8 h
Lavabil: Da
Alte functiuni: Aparat de tuns
Culoare: negru

Pret 79,99 RON

CAFETIERA 1.5L AROMA 100 TEESA

Filtrul de cafea Aroma 100 de la Teesa este ideal pentru diminetile in care iti doresti sa ai parte de o cafea proaspata, aromata care sa iti trezeasca simturile. Nimic nu se compara cu acele zile in care tot ce vrei sa faci este sa te bucuri de cateva clipe de liniste alaturi de cafeaua ta preferata.

Pret 89,00 RON

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA...

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA SONICA TEESA SONIC

Teesa Sonic are trei moduri de functionare - curatarea, masajul si curatarea delicata a dintilor sensibili. Fiecare dintre ele utilizeaza 31.000 de pulsatii pe minut pentru a garanta o ingrijire orala eficienta.

Pret 139,99 RON