Parafina cosmetica - Aroma de piersica 450 g

18,00 RON

Parafina cosmetica, Lila Rossa, cu aroma de piersica 450g

Impachetarea cu parafina este o procedura cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri si este folosita si in zilele noastre in multe centre de recuperare datorita proprietatilor sale terapeutice.

Tratamentul cu parafina cosmetica este indicat pentru hidratarea pielii chiar si in cele mai profunde tesuturi. De asemenea, imbunatateste fluxul sanguin si previne imbatranirea.

Este recomandata in cazul unei circulatii periferice deficitare, pentru decontracturarea musculara si redarea mobilitatii.

Inainte de a aplica orice tratament cu parafina, pielea trebuie sa fie spalata, curata, fara urme de lotiuni sau deodorant.

Mod de utilizare:

- Incalziti parafina intr-un incalzitor special pana cand aceasta se topeste si ajunge la temperatura optima pentru aplicare

- Intindeti parafina, acum lichida, pe zona dorita in cateva straturi subtiri, si infasurati-o intr-o folie de plastic si acopera cu un prosop

- Asteptati 15-20 minute pentru ca aceasta sa isi faca efectul

- Cand parafina a devenit casanta, indepartati-o cu grija, si veti beneficia imediat de o senzatie de catifelare reala a pielii.

Cantitate

 

Plata sigură

 

Livrare rapidă

 

Retur 30 zile

 

Online 24/24

Contraindicatii

Tratamentul cu parafină este contraindicat atunci când la nivelul pielii sunt răni sau dacă există varice. De asemenea, tratamentul cu parafină trebuie evitat de persoanele care suferă de diabet. Nu este recomandat tratamentul cu parafină nici în cazul femeilor însărcinate. Deși tratamentul cu parafină este recomandat pentru orice tip de piele, aplicarea pe ten ar trebui să se facă doar de un specialist.

Caracteristici

Tip produs Parafina
Forma/Textura Unt
Pentru Unisex
Tip Dermatocosmetic
Zona corporala Corp
Beneficii Imbunatateste circulatia
Aroma Piersica
Tip piele Normala
Greutate 450 g

Referinte specifice