CAFETIERE, ESPRESSOARE

CAFETIERE, ESPRESSOARE

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active

CAFETIERA 1.5L AROMA 100 TEESA

Filtrul de cafea Aroma 100 de la Teesa este ideal pentru diminetile in care iti doresti sa ai parte de o cafea proaspata, aromata care sa iti trezeasca simturile. Nimic nu se compara cu acele zile in care tot ce vrei sa faci este sa te bucuri de cateva clipe de liniste alaturi de cafeaua ta preferata.

Pret 89,00 RON

APARAT SPUMARE LAPTE MILK...

APARAT SPUMARE LAPTE MILK FROTHER AROMA

Cu milk frother-ul AROMA F30 de la Teesa vei crea aproape imediat spuma perfecta de lapte ce va da un strop in plus de magie cafelei tale. Iar datorita optiunii de setare a temperaturii pe cald sau rece in functie de preferinta ta poti sa creezi un capucino sau un frappe rece, la fel de bine ca o ciocolata calda sau o cacao delicoasa pentru cei dragi.

Pret 139,00 RON

APARAT SPUMARE LAPTE MILK...

APARAT SPUMARE LAPTE MILK FROTHER AROMA

Designul modern al produsului face ca AROMA F50 sa se potriveasca cu siguranta in bucataria ta! Realizat din otel inoxidabil, milk frother-ul se poate spala cu usurinta in masina de spalt vase, iar partea de jos de culoare alba ii da o nota de eleganta in plus.

Pret 199,00 RON

ESPRESSOR MANUAL 1400W ALB...

ESPRESSOR MANUAL TEESA ALB 1400W AROMA

Vrei un espresso tare, care te va trezi dimineața? Expressorul manual Teesa Aroma 300 este uşor de utilizat și îți va umple casa cu aroma de cafea proaspăt preparată. Secretul este alegerea proporției potrivite și a gradului de măcinare al cafelei, a cantității de apă și a timpului de preparare. Deci fii un barista de casă și încântă-i pe cei dragi cu gustul perfect al preparatului preferat.

Pret 459,00 RON