PERIUTA DE DINTI ELECTRICA SONICA TEESA SONIC (TSA8011)

164,99 RON

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA SONICA TEESA SONIC 

Daca periuta de dinti electrica nu corespunde asteptarilor tale, treci la un nivel mai ridicat de ingrijire orala. Teesa Sonic PRO este un dispozitiv avansat tehnologic care curata profund dintii folosind impulsuri blande, dar foarte eficiente. Acest lucru ajuta la protejarea emailului dintilor si la prevenirea retragerii gingivale. Este important sa folosesti dispozitivul pentru a obtine obiceiurile corecte de periere dentara in timpul recomandat de medicul dentist. La fiecare 30 de secunde, periuta de dinti Teesa Sonic PRO iti va reaminti sa schimbi partea curata a gurii si se opreste automat dupa doua minute.

Cantitate

 

Plata sigură

 

Livrare rapidă

 

Retur 30 zile

 

Online 24/24

Teesa Sonic PRO este un dispozitiv avansat tehnologic care curata profund dintii folosind impulsuri blande, dar foarte eficiente. Acest lucru ajuta la protejarea emailului dintilor si la prevenirea retragerii gingivale. Este important sa folosesti dispozitivul pentru a obtine obiceiurile corecte de periere dentara in timpul recomandat de medicul dentist. La fiecare 30 de secunde, periuta de dinti Teesa Sonic PRO iti va reaminti sa schimbi partea curata a gurii si se opreste automat dupa doua minute.

Teesa Sonic PRO a fost creata pentru o ingrijire dentara completa. Dispozitivul are cinci moduri de operare curatare, albire, lustruire, masaj si curatare delicata a dintilor sensibili. Pentru o protectie si o îingrijire mai buna, in functie de modul pe care il alegi, periuta va ajusta intensitatea miscarilor de pulsatie (de la 31.000 la 48.000 rotatii pe minut) in functie de nevoile tale.

In set vei gasi un incarcator cu inductie si doua capete detasabile. Poti decide daca unul dintre ele va fi util pentru tine sau pentru jumatatea ta, sau il vei folosi mai tarziu ca rezerva. Poti cumpara oricand si capetele suplimentare de curatare ale lui Teesa. Bucura-te de un zambet frumos fara restrictii. Periuta este dotata cu o baterie de 700 mAh, care garanteaza o functionare de pana la 6 saptamani. Este important sa ai control complet asupra acesteia - cu un indicator al nivelului bateriei, nu trebuie sa iti faci griji ca intr-o zi periuta de dinti nu va porni.

SPECIFICATII


- 5 moduri de functionare: 
- Curatare: 31 000 de mișcări de oscilație/ pulsatii pe minut
- Albire: 41 000 de mișcări de oscilație/ pulsatii pe minut
- Slefuire: 48 000 de mișcări de oscilație/ pulsatii pe minut 
- Masaj: 31 000 de mișcări de oscilație/ pulsatii pe minut
- Sensibil: 31 000 de mișcări de oscilație/ pulsatii pe minut
- Protecție: IPX7
- Oprire automată după 2 minute, atentionare la fiecare 30 de secunde.
- Capat de periaj de tarie medie
- Setul contine 2 capete de periaj
- Nivel de zgomot: ≤ 65 dB
- Utilizare la o singura incarcare: pana la 6 săptămâni sau până la 180 de minute de utilizare continua
- Acumulator: 700 mAh
- Alimentare incarcator: 100-240 VAC; 50/60 Hz

(TSA8011)

Referinte specifice