ASPIRATOARE

ASPIRATOARE

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

ASPIRATOR CU SAC ERIS 750W...

ASPIRATOR CU SAC ERIS 750W TEESA

ERIS 750 de la Teesa este un aspirator mic si usor, care cu puterea de 750 W te va ajuta sa mentii curatenia zilnica. Posibilitatea de asezare pe verticala sau orizontala, ca si tubul telescopic reglabil iti vor asigura un confort sporit in timpul aspirarii. Butonul de ajustare a puterii te asigura ca poti aspira orice suprafata fara probleme. Aspiratorul are perie de parchet, pentru covoare si pentru spatii inguste, iar daca sacul s-a umplut vei fi atentionat.

ERIS 750 este solutia perfecta daca vrei sa elimini toate impuritatile din casa. Filtrul HEPA 13distruge efectiv praful si bacteriile din aerul suflat. 

Pret 269,99 RON

ASPIRATOR 700W TEESA ECO...

ASPIRATOR TEESA ECO WHITE 700

Aspiratorul ECO WHITE 700 are o putere nominala de 700 W si este un dispozitiv potrivit in orice casa. Aspiratorul este extrem de silentios si are putere de aspirare ajustabila, ceea ce iti va usura mult munca, indiferent de suprafata. Cablul are o lungime de 7 m care iti permite sa aspiri o suprafata mare fara sa trebuiasca sa schimbi priza.

Pret 329,99 RON

ASPIRATOR 700W TEESA VACUUM...

ASPIRATOR TEESA VACUUM GREEN 700W-TSA5015

Aspiratorul Teesa Vacuum Green este un aspirator fara sac, motor cu putere de 700 Watt care te ajuta sa iti pastrezi casa mereu curata. Are clasa A de eficienta pentru aspirarea podelelor dure, ceea ce garanteaza ca dispozitivul va aspira cu usurinta praful chiar din spatiul dintre dalele de gresie sau de pe suprafetele de lemn.

Pret 340,00 RON

ASPIRATOR CORDLESS 2IN1...

ASPIRATOR 2 in 1 TEESA SWEEPER 2000

Aspiratorul fara fir 2 in 1 SWEEPER 2000 de la Teesa este un dispozitiv la indemana si usor de folosit care te va ajuta cu siguranta la curatenie. Este ideal pentru inlaturarea resturilor de tot felul, de pe orice tip de suprafata, inclusiv gresie, parchet sau covoare. Unghiul ajustabil al manerului si rotatia de 180° ii asigura un grad ridicat de ergonomie si manevrabilitate, iar tu vei putea sa cureti chiar si in locurile mai greu de ajuns.

Pret 399,99 RON

MOP ELECTRIC POWER CLEAN...

MOP ELECTRIC TEESA  POWER CLEAN

Vrei sa uiti de spalatul pe jos care iti consuma timp si te oboseste ? Mopul electric POWER CLEAN de la Teesa te face sa uiti de spalatul pe jos care iti consuma timp si te oboseste si este foarte potrivit pentru tine ! Puterea ridicata impreuna cu bateria sa rezistenta iti permit sa cureti fara efort podelele din casa ta, oricat de murdare ar fi.

Pret 579,99 RON