MOP ELECTRIC POWER CLEAN (TSA5035)

579,99 RON

MOP ELECTRIC TEESA  POWER CLEAN

Vrei sa uiti de spalatul pe jos care iti consuma timp si te oboseste ? Mopul electric POWER CLEAN de la Teesa te face sa uiti de spalatul pe jos care iti consuma timp si te oboseste si este foarte potrivit pentru tine ! Puterea ridicata impreuna cu bateria sa rezistenta iti permit sa cureti fara efort podelele din casa ta, oricat de murdare ar fi.

Cantitate

 

Plata sigură

 

Livrare rapidă

 

Retur 30 zile

 

Online 24/24

Cheia eficientei mopului POWER CLEAN o reprezinta cele doua capete rotative, pe care le poti folosi si la ceruit parchetul, in functie de nevoi. Viteza de rotatie de 250 rpm da stralucire podelei pentru o perioada lunga de timp.

Indiferent daca ai parchet de lemn sau laminat sau gresie, mopul electric de la Teesa nu te va dezamagi! Dispozitivul permite o spalare eficienta si, in acelasi timp, curtarea si ceruirea celor mai multe tipuri de pardoseli dure. Simte diferenta!

Cu mopul POWER CLEAN nu iti pierzi timpul turnand apa si lichid de spalat in galeata si storcand mopul. In schimb, primesti un container cu capacitate 300 ml plasat in partea de jos si un spray care permite dispersarea cantitatii potrivite de apa cu lichid de spalare pe suprafata curatata.
Mopul POWER CLEAN de la Teesa a fost realizat in asa fel incat sa iti ofere un maxim de confort in utilizare. Ajustarea lungimii manerului si posibilitatea de a-l intoarce si de a schimba unghiul inclinarii garanteaza un plus de ergonomie si de libertate in miscare. Acum poti curata cu usurinta in spatiile greu accesibile, de exemplu sub o masa sau un dulap.

Un alt avantaj al mopului care te ajuta la o curatare perfecta a pardoselii este functia de iluminare a suprafetei curatate. Datorita ei nu vei rata murdaria care se strange in spatiile mai putin iluminate ale casei .

Principalele caracteristici
----------
Proiectat pentru cele mai multe tipuri de pardoseli dure
Două capete rotative
Suprafață mare de curatare
Funcție de ceruit
Indicator de încărcare
Indicator nivel baterie
Rotirea și răsucirea brațului
Înălțimea reglabilă a bratului (83 - 110 cm)
Blocarea brațului în poziție verticală
Iluminare LED
Controlul de la nivelul mânerului (2x baterii AAA)

----------
Specificații tehnice
----------
Putere: 60 W
Capacitatea rezervorului de apă: 300 ml
Timp de lucru: până la 35 de minute
Timp de încărcare: până la 2,5 ore
Viteză: 230 - 240 rpm
Nivelul zgomotului: <60 dB
Acumulator: 14,4 V; 2200 mAh
Încărcător de rețea:
Intrare: 100 - 240 V; 50/60 Hz
Ieșire: 16 V / 1 A
Include: 2x o rezerve ceruit, 2x o cârpe de ștergere

Referinte specifice