DETERGENTI VASE

DETERGENTI VASE

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

FINISH DETERGENT VASE...

Curatare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Finish All in 1 face fata sarcinilor dificile.

Finish PowerBall activeaza puternic tableta pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare, de fiecare data. Actiune la temperatura scazuta. Rezultate uimitoare chiar si la temperaturi reduse. Manipulati numai cu mainile uscate. Pentru cele mai bune rezultate, plasati tableta in dozatorul uscat. Nu desfaceti tableta

Pret 13,95 RON

FINISH DETERGENT VASE...

Face fata sarcinilor dificile. Finish All in One Max activeaza puternic tableta pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare, de fiecare data.

Instructiuni de utilizare: Manevrati doar cu mainile uscate! Pentru rezultate optime, desfaceti o tableta si puneti-o in dozator. Daca tableta nu incape

Pret 20,99 RON

FINISH SOLUTIE CLATIRE...

Finish Rinse Aid Shine solutie de clatire vase 800ml

Este cunoscut faptul că produsele alimentare, calcarul sau urmele de detergent se pot lipi de veselă în procesul de clătire, lăsând pete vizibile pe vase. 

Finish Soluție de Clătire acționează în timpul programului de clătire pentru a elimina complet urmele de detergenți și produse alimentare, asigurând în același timp un rezultat final fără urme de umezeală.

Pret 23,99 RON

FINISH DETERGENT MASINA...

Finish PowerBall activeaza tableta pentru a oferi curatare si stralucire vaselor, ajutand si la prevenirea depunerilor de calcar in masina dumneavoastra de spalat vase.

Poate provoca o reactie alergica. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de inghitire, sunati la un centru de informare toxicologica sau un medic, daca nu va simtiti bine. 

Pret 27,99 RON

FINISH QUANTUM CAPSULE...

Finish Quantum este cea mai buna formula de curatare din gama Finish. Finish Quantum combina pudra cu un gel puternic pentru vase curate, stralucitor de curate! Tehnologie cu 3 camere ce combina pudra si un gel puternic pentru vase stralucitor de curate. Tehnologia Powerball lichid activeaza tableta pentru o stralucire diamant. Elimina reziduurile si ajuta la prevenirea formarii de pete de apa , lasand vasele stralucind a curatenie.

Pret 39,00 RON