UNELTE CURATENIE

UNELTE CURATENIE

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active

MOP ROTATIV MICROFIBRA EASY...

Mopul Teesa Easy Clean 2 se va potrivi perfect cu alte echipamente de curatenie la tine acasa, devenind ajutorul tau de nadejde. Setul include doua rezerve de microfibra cu grad ridicat de absorbtie ce vor sterge cu usurinta murdaria de pe orice fel de suprafata si o galeata de 5 litri in care poti clati cu usurinta mopul. In plus, sistemul de centrifugare de joasa rezistenta si mopul cu viteza ridicata vor permite curatarea rapida a fibrelor. Astfel, casa ta va straluci de curatenie!

Pret 89,99 RON

MOP ROTATIV MICROFIBRA EASY...

Mopul Teesa Easy Clean se va potrivi perfect cu alte echipamente de curatenie la tine acasa, devenind ajutorul tau de nadejde. Setul include doua rezerve de microfibra cu grad ridicat de absorbtie ce vor sterge cu usurinta murdaria de pe orice fel de suprafata si o galeata de 6.5 litri in care poti clati cu usurinta mopul. Cosul detasabil permite scurgerea rezervei mopului chiar si inafara galetii. Teesa Easy Clean are si un dop special care faciliteaza scurgerea apei murdare, reducand astfel stropirea. Astfel, casa ta va straluci de curatenie!

Pret 109,99 RON

APARAT CURATARE FERESTRE...

Aparatul de curat ferestre SMOOTH TOUCH de la Teesa este necesar in orice casa, te ajuta sa speli cu usurinta geamurile,  oglinda sau cabina de dus. Datorita accesoriilor prezente in kit vei curata rapid orice suprafata. Produsul este echipat cu filtru impotriva prafului . Lichidul de pulverizare pentru spalat geamuri impreuna cu capatul special pentru curatare de care poti atasa o carpa te vor ajuta sa speli cu usurinta ferestrele. In kit exista si doua duze de marimi diferite care te ajuta sa aspiri apa direct in rezervorul incorporat.

Vrei sa cureti suprafetele greu de ajuns?  Atat varful de spalat, cat si aparatul pot fi atasate la bratul lung, pentru spalarea geamurilor inalte.

Pret 189,99 RON