Modalitati de plata:
Ramburs. (suma se achita la curier, la predarea produsului) Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Societatea noastra va expedia coletul prin intermediul unui curier rapid , iar dvs. platiti pretul coletului + taxa de livrare. Valoarea produselor + taxa livrare este cea din momentul confirmarii comenzii.

Conditii de livrare
Produsele din stoc nu se pot rezerva mai multe zile. O data ce este comanda primita in sistem, este procesata, expediata si in maxim 3 zile lucratoare livrata catre client.
Orice produs are termen de livrare de 3 zile lucratoare. Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate în weekend, in perioada sarbatorilor legale sau in sezonul de concedii de odihna cu mentiunea datelor de livrare pe prima pagina a magazinului online.
In lunile Noiembrie si Decembrie este o perioada mai aglomerata la firma de curierat si din aceasta cauza coletele pot ajunge cu o intarziere de cateva zile. Multumim pentru intelegere.

Comenzile se livreaza doar in localitati din Romania.
Pentru livrarea comenzilor, Adiro.ro foloseste serviciile de curierat rapid in functie de zona de acoperire a fiecaruia.
Localitatile Sulina, Crisan, Govora, Maliuc, Vulturu, Sfantu Georghe si Mila 23 din judetul Tulcea nu au acoperire la firmele de curierat, iar in aceste zone nu putem livra. Clientii care sunt din aceste zone pot opta pentru ridicarea coletelor din centrul de curierat Cargus - Tulcea.

Costurile livrarii sunt:
- Pentru comenzi plasate online - 15 RON .

Comenzile plasate pana la ora 14:00, de luni pana vineri, vor fi procesate in aceasi zi.
Comenzile plasate vineri dupa ora 14:00 si in weekend vor fi procesate luni.
Livrarea produselor se efectueaza cu firma de curierat GLS sau Cargus in functie de zona de acoperire a fiecaruia in termen de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Conditii de returnare

Conform legii, “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului".

Beneficiarul are dreptul de a-si exprima in orice mod decizia de retragere din contract/returnare produse (telefonic, e-mail, formular contact, formular retur).

Clientii pot returna produsele cumparate, în ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura, în termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul va suporta cheltuielile de expeditie a produselor pe care le returneaza, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea directa.
Notificarea returnarii produselor trebuie facuta, completand formularul de retur din magazinul online sau la adresa de e-mail office@adiro.ro , înainte de expedierea produselor pe care doriti sa le returnati.

adiro.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denuntarii în scris a contractului; suma înapoiata nu va cuprinde cheltuielile de transport.

- in cazul clientilor care au facut o comanda si au refuzat primirea, la comanda urmatoare plata se va face numai in avans prin transfer bancar. Ne rezervam dreptul de a refuza plata ramburs.

Tariful este fix indiferent de valoarea/greutatea coletului. Nu se fac livrari sâmbăta, duminica și in zilele de sarbatori legale., insa comenzi online se pot plasa NON-STOP