Top vanzari

Sunt 19 produse.

Se afiseaza 1-12 din 19 produs(e)

IGIENOL DEZINFECTANT...

Dezinfecteaza complet orice suprafata sau obiect din casa. Omoara bacteriile si previne dezvoltarea acestora impiedicand reinstalarea pentru multe ore dupa utilizare. Curata si parfumeaza.

Poate fi folosit pe orice suprafata mare sau obiect din baie, bucatarie, dormitor (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus. Nu ataca suprafetele, inclusiv lemnul. Instructiuni de utilizare: Actiune bactericida: pentru dezinfectarea suprafetelor mari folositi produsul diluat si nu e nevoie sa clatiti: 50 ml produs (un capac) se adauga la 1 litru de apa. Timp de actiune: 10 minute. Pentru dezinfectarea suprafetelor mici sau a obiectelor folositi produsul ca atare, nediluat. Turnati produsul pe un burete sau o laveta, stergeti suprafata dorita si lasati sa actioneze 10 minute. Apoi clatiti cu un burete umed. Lasati suprafata sa se usuce. Pentru dezinfectarea scurgerilor din baie si a canalelor: turnati produsul pe scurgere si lasati sa actioneze 30 minute.

Pret 15,50 RON

IGIENOL DEZINFECTANT...

Dezinfecteaza complet orice suprafata lavabila din bucatarie. Omoara bacteriile. Dizolva grasimea arsa, indeparteaza petele si murdaria dificila. Curata si parfumeaza. Reda stralucirea suprafetelor din bucatarie.

Instructiuni de utilizare: Pulverizati lichidul pe suprafata care trebuie curatata. Lasati sa actioneze pentru cateva secunde. Indepartati cu o laveta umeda sau clatiti cu apa. Pentru dezinfectare lasati produsul sa actioneze timp de 10 minute, dupa care indepartati cu o laveta umeda sau clatiti cu apa. Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor.

Pret 16,50 RON

IGIENOL DEZINFECTANT...

Dezinfectant fara clor pentru suprafete si obiecte, in special cele din baie si bucatarie. Sigur pentru suprafetele cu care copiii intra in contact.

Omoara bacteriile (cum ar fi Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, E coli, Enterrococcus hirael) si previne dezvoltarea acestora impiedicand reinstalarea pentru multe ore dupa utilizare. Dizolva grasimea dificila din bucatarie. Curata resturile intarite de sapun si depunerile de piatra din baie. sigur de folosit pentru orice suprafata, inclusiv pe lemn. Lasa suprafetele stralucitoare. Parfumeaza placut. Nu contine clor(hipoclorit de sodiu). Nu lasa urme. Uscare rapida. Anti-remurdarire. Poate fi folosit pe orice suprafata sau obiect din baie/bucatarie, de exemplu: gresie, faianta capacul de la WC, vac WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti dus, etc. Nu ataca suprafetele. Instructiuni de utilizare: tineti recipientul in pozitie verticala si pulverizati pe suprafata dorita de la o distanta de 20-25 cm. Lasati sa actioneze aproximativ 5 minute, stergeti cu o carpa/laveta curata si apoi clatiti. Pentru pete dificile, lasati sa actioneze timp de 10 minute inainte de a clati. 

Pret 15,50 RON

IGIENOL DEZINFECTANT...

Dezinfecteaza complet orice suprafata sau obiect din casa. Omoara bacteriile si previne dezvoltarea acestora impiedicand reinstalarea pentru multe ore dupa utilizare. Curata si parfumeaza.

Poate fi folosit pe orice suprafata mare sau obiect din baie, bucatarie, dormitor (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus. Nu ataca suprafetele, inclusiv lemnul. Instructiuni de utilizare: Actiune bactericida: pentru dezinfectarea suprafetelor mari folositi produsul diluat si nu e nevoie sa clatiti: 50 ml produs (un capac) se adauga la 1 litru de apa. Timp de actiune: 10 minute. Pentru dezinfectarea suprafetelor mici sau a obiectelor folositi produsul ca atare, nediluat. Turnati produsul pe un burete sau o laveta, stergeti suprafata dorita si lasati sa actioneze 10 minute. Apoi clatiti cu un burete umed. Lasati suprafata sa se usuce. Pentru dezinfectarea scurgerilor din baie si a canalelor: turnati produsul pe scurgere si lasati sa actioneze 30 minute. Pericol: Provoaca intarea pielii. Provoaca leziuni oculare grave. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Precautii: A nu se lasa la indemana copillor.

Pret 15,50 RON

IGIENOL DEZINFECTANT...

Dezinfectant fara clor cu parfum de mar verde ce distruge 99.9% din bacterii, este sigur pentru suprafetele cu care copiii intra in contact, dizolva grasimea si depunerile de sapun.

Actiune produs: dezinfecteaza complet orice suprafata, in special cele din baie si bucatarie, omoara bacteriile (cum ar fi Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, E. Coli, enterococcus hirae) si previne dezvoltarea acestora impiedicand reinstalarea pentru mai multe ore dupa utilizare. Dizolva grasimea dificila din bucatarie. Curata resturile intarite de sapun si depunerile de piatra din baie. Sigur de folosit pentru orice suprafata, inclusiv pe lemn. Lasa suprafetele stralucitoare si parfumeaza placut. Nu lasa urme. Se usuca rapid si are efect anti-murdarie. Nu contine clor (hipoclorit de sodiu). Instructiuni de utilizare: Tineti recipientul in pozitie verticala si pulverizati pe suprafata dorita de la o distanta de 20-25 cm. Lasati sa actioneze aproximativ 5 minute, stergeti cu o carpa/laveta curata si apoi clatiti. Pentru pete dificile, lasati sa actioneze timp de 10 minute inainte de a clati. 

Pret 15,50 RON

SANYTOL DEZINFECTANT...

Sanytol detergent fara clor, curata si dezinfecteaza toata locuinta. Formula cu actiune tripla: omoara 99.99% din bacterii, ciuperci, virusi.

Poate provoca o reactie alergica. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de inghitire, sunati la un centru de informare toxicologica sau un medic, daca nu va simtiti bine. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti.

Pret 17,50 RON

SANYTOL DEZINFECTANT BAIE...

Sanytol garanteaza o igiena perfecta si distruge micro-organismele. Formula sa ultra puternica elimina fara niciun efort piatra si ramasitele intarite de sapun.

Indicatii de utilizare: Pulverizati produsul pe suprafetele ce trebuie curatate. Lasati sa actioneze, dupa care clatiti. Pentru resturile intarite, lasati sa actioneze mai mult timp si repetati operatiunea daca este necesar. Pentru o dezinfectie in profunzime, lasati sa actioneze 15 minute si stergeti cu o carpa uscata. Recomandari: pentru suprafetele delicate, emailate, lacuite sau din marmura, pulverizati produsul pe o carpa umeda, stergeti si clatiti imediat. Daca aveti indoieli, faceti mai intai un test pe o suprafata mai putin vizibila. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Pret 16,99 RON

SANYTOL DEZINFECTANT...

Sanytol pentru bucatarie este formulat special pentru indepartarea usoara si in profunzime a tuturor grasimilor si reziduurilor uscate. Curata perfect si dezinfecteaza in profunzime. Indeparteaza grasimea si creeaza luciu.

Pret 15,99 RON

IGIENOL DEZINFECTANT...

Dezinfecteaza complet orice suprafata din baie. Omoara bacteriile si previne dezvoltarea acestora. Indeparteaza depunerile de piatra si urmele lasate de apa. Curata si parfumeaza.

Instructiuni de utilizare: Pulverizati lichidul pe suprafata care trebuie curatata. Lasati sa actioneze pentru cateva secunde. Indepartati cu o laveta umeda sau clatiti cu apa. Pentru dezinfectare lasati produsul sa actioneze timp de 10 minute, dupa care indepartati cu o laveta umeda sau clatiti cu apa. Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor.

Pret 16,50 RON

IGIENOL DEZINFECTANT...

Igienol Dezinfectant Clear Multi-Action 750ml este destinat in special suprafetelor din bucatarie, care intra in contact cu mancarea (tocatorul, masa din bucatarie, blatul, exteriorul cuptoarelor, frigiderelor, dulapurile din bucatarie, etc). Produsul elimina 99,9% din bacterii, lasand suprafetele si obiectele curate si dezinfectate, fara a necesita clatirea acestora

Pret 15,50 RON

LADA FRIGORIFICA 24L TEESA

Lada frigorifica de 24L Teesa este perfecta pentru persoanele care vor ca bucataria lor sa aiba parte de cele mai bune dispovitive atunci cand vine vorba despre pastrarea unor alimente proaspete.

Pret 226,00 RON