Top vanzari

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

LADA FRIGORIFICA 24L TEESA

Lada frigorifica de 24L Teesa este perfecta pentru persoanele care vor ca bucataria lor sa aiba parte de cele mai bune dispovitive atunci cand vine vorba despre pastrarea unor alimente proaspete.

Pret 226,00 RON

TV HD SMART 32 INCH 81CM...

TELEVIZOR SMART HD 32 INCH 81 CM

Cine nu isi doreste sa se relaxeze in orice moment al zilei, privind la un TV HD Smart de 32 inch – 81 de cm care sa ii ofere o calitate a imaginii deosebita.

Pret 999,99 RON

RASNITA CAFEA ESPERANZA

Pentru a te bucura de o cafea proaspat macinata, tot ceea ce trebuie sa faci este sa achitionezi o rasnita de cafea Esperanza care sa iti ofere toate aceste beneficii.

Pret 66,00 RON

CAFETIERA 1.5L AROMA 100 TEESA

Filtrul de cafea Aroma 100 de la Teesa este ideal pentru diminetile in care iti doresti sa ai parte de o cafea proaspata, aromata care sa iti trezeasca simturile. Nimic nu se compara cu acele zile in care tot ce vrei sa faci este sa te bucuri de cateva clipe de liniste alaturi de cafeaua ta preferata.

Pret 89,00 RON

APARAT DE RAS ROTATIV...

APARAT DE RAS ROTATIV MAGNUS ESPERANZA

Sistem de barbierit: rotativ
Timp de incarcare: 8 h
Lavabil: Nu
Alte functiuni: aparat de tuns
Culoare: negru
Inaltime 15,5 cm
Latime 6 cm
Grosime 6 cm
Tip alimentare: accumulator sau de la retea
Accesorii: perie de curatare

Pret 69,99 RON

APARAT SPUMARE LAPTE MILK...

APARAT SPUMARE LAPTE MILK FROTHER AROMA

Cu milk frother-ul AROMA F30 de la Teesa vei crea aproape imediat spuma perfecta de lapte ce va da un strop in plus de magie cafelei tale. Iar datorita optiunii de setare a temperaturii pe cald sau rece in functie de preferinta ta poti sa creezi un capucino sau un frappe rece, la fel de bine ca o ciocolata calda sau o cacao delicoasa pentru cei dragi.

Pret 139,00 RON

TV FULL HD 40INCH 101CM...

TELEVIZOR FULL HD 101CM 40 INCH

Infrumuseteaza-ti casa cu un televizor full Hd de 40 inch – 101 cm si bucura-te de o imagine clara, de inalta calitate care sa iti ofere cele mai bune experiente atunci cand vine vorba despre vizionarea emisiunilor tale preferate.

Pret 1.099,99 RON