SOLUTII CURATAT BAIE SI BUCATARIE

SOLUTII CURATAT BAIE SI BUCATARIE

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-15 din 20 produs(e)

Filtre active

CIF CREAM SOLUTIE...

Crema abraziva Cif curata ceea ce pare imposibil de curatat. Ea indeparteaza petele de pe chiuveta, din cada, din dus, de pe aragaz, cam de oriunde, de aceea nu trebuie sa lipseasca din casa ta. Cu putina crema abraziva de la Cif poti indeparta orice pata.

Pret 7,99 RON

CIF CREAM SOLUTIE...

Daca vrei sa indepartezi murdaria  atunci Cif are solutia. Crema abraziva cu lamaie Cif curata ceea ce pare imposibil de curatat. Ea indeparteaza petele de pe chiuveta, din cada, din dus, de pe aragaz, cam de oriunde, de aceea nu trebuie sa lipseasca din casa ta. Cu putina crema abraziva de la Cif poti indeparta orice pata, iar casa ta va fi parfumata cu o aroma incantatoare de lamaie.

Pret 7,99 RON

CIF CREAM SOLUTIE...

Crema de curatat Pink de la Cif te ajuta in momentele stresante in care nu poti curata o pata. Ea curata ceea ce pare imposibil de curatat. Tot ce trebuie sa faci este sa pui putina crema pe pata, sa o lasi putin sa actioneze, iar mai apoi sa freci pata, iar aceasta va disparea cu siguranta.

Pret 9,99 RON

DOMESTOS SOLUTIE WC LICHID...

Curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Poate fi utilizat sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurgere) sau diluat (pentru pardoseli, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile).

Datorita formulei vascoase, Domestos adera la suprafete pentru mai mult timp chiar si dupa ce ai tras apa. Atentionari: Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Foarte toxic pentru mediul acvatic. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Poate fi coroziv pentru metale. Atentie! A nu se folosi impreuna cu alte produse. Poate elibera gaze periculoase (clor). A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati numai in recipientul original. Evitati dispersarea in mediu. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie / echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu pielea, scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa/faceti dus. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Pret 10,99 RON

SANO DETERGENT VASE 1L...

Detergent lichid de spalat vase, cu parfum delicat de lavanda, ce curata si confera stralucire veselei si tacamurilor, elimina grasimile si este extrem de eficient si economic. Contine cel putin 24% ingrediente active.

Pret 13,99 RON

SANO DETERGENT VASE 1L...

Detergent lichid de spalat vase, cu parfum de castravete si lamaie, ce curata si confera stralucire veselei si tacamurilor, elimina grasimile si este extrem de eficient si economic. Contine cel putin 24% ingrediente active.

Pret 13,99 RON

SANO DETERGENT VASE 1L...

Detergent lichid de spalat vase, cu parfum de lamaie, ce curata si confera stralucire veselei si tacamurilor, elimina grasimile si este extrem de eficient si economic. Contine cel putin 24% ingrediente active.

Pret 13,99 RON

SANO DETERGENT VASE 1L...

Detergent pasta cu parfum de flori de migdale, pentru protectia mainilor si degresarea vaselor. Curata in profunzime si ofera stralucire veselei si tacamurilor chiar si in apa calda sau rece.

Pret 13,99 RON

MR PROPER SOLUTIE BAIE...

Curata in profunzime si reda stralucirea suprafetelor din baie. Cu sistemul de curatare al lui Mr. Proper gel pentru curatarea baii puteti mentine baia curata pentru mai mult timp.

Pret 14,99 RON

SANO FORTE SOLUTIE ARAGAZ...

Detergent spuma foarte concentrat pentru indepartarea grasimii si arsurilor de pe aragaz, gratar, plita, oale, tigai, hote si suprafete ceramice.

Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Necomestibil. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati recipientul inchis etans. Nu inspirati vaporii/spray-ul. Evitati orice contact cu ochii, pielea sau imbracamintea. Este obligatorie utilizarea manusilor si a ochelarilor de protectie. Spalati-va bine pe maini dupa utilizare. In caz de inghitire, clatiti gura.  Agitati bine recipientul inainte de utilizare. Deschideti capacul de siguranta prin presarea dispozitivului galben si rasucirea capacului pulverizatorului in pozitia On. Pulverizati pe suprafata murdara, lasati sa actioneze 2-3 minute, apoi frecati cu o laveta umeda sau burete. Clatiti cu apa din abundenta, apoi stergeti suprafata tratata. Dupa utilizare, inchideti capacul de siguranta in pozitia Off si stergeti recipientul inainte de a-l depozita intr-un loc uscat, departe de accesul copiilor. A nu se folosi pe Teflon, aluminiu, ustensile, suprafete vopsite si cuptoare cu microunde care au curatare automata. A nu se folosi pe arzatoare.

Pret 15,99 RON

CIF SPRAY PERFECT FINISH...

Elimina eficient alege si ciupercile, indepartand toate tipurile de mucegai din casa dumneavoastra. Este usor de folosit, eficient si cu rezultat vizibil imediat. Savo Antimucegai are, de asemenea, si efect dezinfectant, protejand sanatatea intregii familii.

Beneficii

• Elimina eficient mucegaiul, algele si ciupercile de pe suprafetele din interiorul si exteriorul casei dumneavoastra

• Are efect imediat, cu rezultate vizibile dupa 15 minute

• Efect de dezinfectare si de albire

Pret 15,99 RON

CIF SOLUTIE SPRAY CUPTOR...

Cif Perfect Finish spray pentru curatarea cuptorului contine molecule create special pentru a intra rapid si in profunzime in grasimi, lasand cuptorul stralucitor atat pe dinauntru, cat si pe exterior.

Precautii: Utilizati doar pe suprafete reci. Nu folositi pentru cuptoare cu functie de auto-curatare. Nu folositi pe garnituri, becuri, elemente de incalzire sau ventilatie. Evitati contactul cu suprafetele din aluminiu, argint, marmura, piatra si lemn. Pentru utilizarea pe suprafete emailate si vopsite, testati mai intai pe o zona ascunsa. Depozitati flaconul in pozitie verticala la loc racoros. Provoaca o iritare grava a ochilor. Poate provoca o reactie alergica. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Pret 16,49 RON

CIF SPRAY INOX 435 ML...

Spray dezvoltat pentru a indeparta murdaria dificila precum amprentele, urmele de apa sau grasimea. Are grija de suprafetele de inox si le asigura 100% stralucirea.

Precautii: Folositi doar pe suprafete de inox. Nu utilizati pe litere si simboluri inscriptionate pe aparatura electrocasnica. Evitati contactul cu suprafetele din aluminiu, argint, marmura, piatra si lemn. Pentru utilizarea pe suprafete emailate si vopsite, testati mai intai pe o zona ascunsa. Depozitati flaconul in pozitie verticala la loc racoros. Provoaca o iritare grava a ochilor. Contine Benziothiazolinone. Poate provoca o reactie alergica. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Pret 16,99 RON

SANO DEGRESANT GEL 500ML...

Indeparteaza grasimile arse si murdaria, curata rapid, fara inmuiere. Fara miros intepator. Un produs dedicat curatarii oalelor, tigailor, vaselor termorezistente, cuptoarelor, gratarelor, plitelor, hotelor si a altor suprafete.

A nu se lasa la indemana copiilor. Necomestibil. Provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. Purtati manusi si ochelari de protectie. Spalati-va bine pe maini dupa utilizare. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. In caz de contact cu pielea, scoateti imediat imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa/faceti dus. In caz de inghitire, clatiti gura. Nu provocati voma. A se pastra la rece. A se proteja de lumina solara. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Pret 19,99 RON