SOLUTII CURATAT GEAMURI

SOLUTII CURATAT GEAMURI

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active

CIF SOLUTIE GEAM SHINY...

Indeparteaza rapid amprentele, urmele de apa si locurile unsuroase si previne aparitia acestora prin intermediul unei pelicule protectoare ce respinge apa; nu lasa urme.
Sfaturi: Suprafetele lavabile sunt spatii foarte solicitate, pe care pot ramane zilnic pete de grasime, urme de apa sau amprente digitale. Cif Shiny Surfaces pentru ferestre si suprafete lucioase poate fi folosit frecvent pentru curatarea usilor din lemn sau termopan, faianta din baie si bucatarie, oglinzi si suprafete din sticla.
Cif Shiny Surfaces pentru ferestre si suprafete lucioase, datorita noii sale formule fara amoniac poti avea parte de o curatare puternica pentru suprafete perfect stralucitoare chiar de la prima aplicare, oferind totodata si un miros proaspat si placut casei tale, fara a lasa vreo urma!

Pret 7,59 RON

CIF SOLUTIE GEAM SPRAY...

Cif Ferestre si Suprafete Stralucitoare - Ocean, datorita formulei sale imbogatite cu amoniac, curata si degreseaza toate suprafetele din casa, lasandu-le stralucitoare si fara urme.
Indeparteaza rapid amprentele, urmele de apa si murdaria de pe geamuri si previne aparitia acestora prin intermediul peliculei protectoare care permite alunecarea apei.

Pret 13,59 RON