PERIUTA DE DINTI ELECTRICA SONICA TEESA SONIC (TSA8010)

139,99 RON

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA SONICA TEESA SONIC

Teesa Sonic are trei moduri de functionare - curatarea, masajul si curatarea delicata a dintilor sensibili. Fiecare dintre ele utilizeaza 31.000 de pulsatii pe minut pentru a garanta o ingrijire orala eficienta.

Cantitate

  • Plata sigură Plata sigură
  • Livrare rapidă Livrare rapidă
  • Retur 30 zile Retur 30 zile
  • Online 24/24 Online 24/24

Daca periuta de dinti electrica nu corespunde asteptarilor tale, treci la un nivel mai ridicat de ingrijire orala. Teesa Sonic este un dispozitiv avansat tehnologic care curata profund dintii folosind impulsuri blande, dar foarte eficiente. Acest lucru ajuta la protejarea emailului dintilor si la prevenirea retragerii gingivale. Este important sa folosesti dispozitivul pentru a obtine obiceiurile corecte de periere dentara in timpul recomandat de medicul dentist. La fiecare 30 de secunde, periuta de dinti Sonic iti va reaminti sa schimbi partea curata a gurii si se opreste automat dupa doua minute.

In set vei gasi un incarcator cu inductie si doua capete detasabile. Poti decide daca unul dintre ele va fi util pentru tine sau pentru jumatatea ta, sau il vei folosi mai tarziu ca rezerva. Poti cumpara oricand si capetele suplimentare de curatare Teesa. Bucura-te de un zambet frumos fara restrictii. Periuta este dotata cu o baterie de 700 mAh, care garanteaza o functionare de pana la 6 saptamani.

SPECIFICATII
3 moduri de functionare: Normal/ Soft/ Masaj
31 000 de pulsatii pe minut (in fiecare mod de utilizare)
Protecție: IPX7
Oprire automată după 2 minute, atentionare la fiecare 30 de secunde.
Capat de periaj de tarie medie
Setul contine 2 capete de periaj
Nivel de zgomot: ≤ 65 dB
Utilizare la o singura incarcare: pana la 6 săptămâni sau până la 180 de minute de utilizare continua
Acumulator: 700 mAh
Alimentare incarcator: 100-240 VAC; 50/60 Hz

Referinte specifice